Docka född 2003
e Mycklar
u Dolly

Detta är en fantastisk dam född 10/7-03 som heter Docka. Hon är mycket social, gillar att arbeta och käka morötter. Hennes mamma heter Dolly och pappa heter Mycklar

Allmänt

Docka kom till mig 2006 och vi har knutit många band tillsammans. I början jobbade vi själva men kom på att vi behövde hjälp, ganska mycket hjälp faktiskt. Jag ser det inte som en svaghet utan som en styrka. Vi fick hjälp, har hjälp och kommer behöva mer hjälp i vår önskan att komma framåt.

Jag har underbara "medhjälpare" och jag kallar oss Team, då vi arbetar framåt åt samma håll. Vi har alla ett ansvar gentemot hästarna och att vi ska ha roligt tillsammans.
Jag tror och hoppas att alla känner så...
Docka har vi gjort mycket roligt med som ex, bröllopskörningar, kört turister i G:A Linköping, KM/DM Skogskörning, Bruksridning/körning, hoppning, dressyr, voltige, precissionskörningVagnsparader och mycket mer.

Även detta är möjligt för att jag har så mycket bra folk omkring mig.

Nya tankar och mål

Mycket har hänt och det känns både bra och mindre bra.

I det hela har jag lärt mig känna nyanserna i det vi gör och jobbar på med blicken riktad framåt.

Jag är stolt över hur långt vi kommit och att jag och Docka har blivit ännu mer sammanlänkade till varandra. Gunnel har gjort stora framsteg i sin ridning och jag förlitar mig på hennes känsla när jag är ledig eller bortrest.

Nu kör vi lite rehab då Docka gått omkull i hagen och landade på bogen/skuldran.

Det går sakta men säkert framåt och även här känner jag stora skillnader i hur jag rider och hur hon svarar.

Nu skyndar vi långsamt och ser framåt, igen