Hipp som Happ

V 34

Hästarna har bytt hage då de var hungriga.  Det lär de inte vara i den nya hagen iallafall 😟

Jag har pratat med Knut och vi kör en kur Metacam till. 

Hon var lite stissig idag när jag red trots att vägarna är kända, dock är hagen ny. Pratade med busschauffören som kör skolbuss och vi enades om var jag kunde parkera på morgonen utan att vara ivägen. Hyggligt! 

Nu skrittar vi vidare och ser hur det blir 💗

På fredagen fick vi sällskap av Frida och Jefina.  När vi kommit en bit på väg började det regn så vi mellanlandade i stallet. Lite ögon godis fanns det och så red vi tillbaka.  Docka skrittade på bra och rörde sig bra fram.  

V 33

Semester!

Tror jag börjar gilla att ha semester {#smileys123.tonqueout}

Har putsat selen och alla träns, städat lite och röjt undan gammal bråte.

Docka svarar bra på metacam och skrittar på. Har skrittat till ett ställe och så har vi fått vända då åskan kom upp. Idag skulle hon stanna och vända på samma ställe. Sur och motig men övertalningsbar. På hemvägen skrittade hon på ordentligt och hittade massa troll i diken och i skogen. Hon satte under sig riktigt ordentligt och hoppade rakt upp, monstret visade sig vara en liten harpalt Galen. Idag, torsdag, blev det ingen ridning utan blev bara en allmän koll, medicin och lite gröt i hinken. Hade lilla mamma med mig då hon varit på VC och lagt om sin fot. Nu väntar jag på lite finbesök och på lördag kommer det lite mer besök. Ska bli roligt.

Välkomna!

Det blev lite körning både fredag och lördag.  På söndagen gick Gunnel en promenad med Docka och gav massage då körningen gjorde henne stel i bogen. Jag fick hem min termobar oxå så när den kopplas innär vattnet i vinter räddat 😀 

V 32

Vi har fortsatt skritta och det har gått bra. Nu har jag tjatat hem Docka och Vilja så de går närmre stallet, bakom villorna i en liten hage. Det underlättar en hel del.

Lite styrig och nipprig men fortfarande kort i steget men går rakt nu.

Josefin var ute och hälsade på oss och vi fikade. Hon hade med sig massor fika som vanligt Viskar

Knut var ute och gick igenom Docka. Det blev en kur Metacam  för att se om det var ont eller bara sitter i huvudet. Ska hämta ut det idag och börja ge det 10/8

Vi har skrittat efter ordination och Gunnel sa att hon går jämnare och linkade inte i steget idag, vilket innebär att Metakammet gör verkan. Nu inväntar vi nästa steg och fortsätter skritta på

V 31

Vi fortsätter att skritta och det är fortfarande varm. Tidiga mornar.

Migrän till och från, troligen pga åskan som mullrar runt men inte ordentligt Gråter.

Det går framåt fast det blir inte mycket bättre. Nu är det som betong i backen.

Adrian kommer ut och skor Docka och efter lite bollande med bla vet Knut, lägger vi på sulor fram. Just nu är det optimalt väder för sulor då det är torrt i backen. Vi har väldigt mycket makadam stenar runt om på vägarna och det gör ont i hovarna (tror jag) Adrian lade i tjärrev runt om vid strålen innan han satte på sulorna.

Hästarna ska byta hage, då betet tagit slut, så Gunnel var snäll och red upp Docka dit och jag kurerade min migrän.

Gunnel skulle ha Docka på fredagen men då var hon så stissig och stressad vid den nya hagen så vi sa att hon skulle avstå ridningen idag. Jag red en sväng på lördagen och hon var likadan då.