Lite mer blandat

V 30

Samma som alla andra veckor men i helgen ska vi ha WE i stallet.

Gith kommer ut på söndag och ska ha lektion.

Jag, Hanna och Ulrika byggde banan på lördagen och så fick de andra plocka bort den på söndagen.

Gunnel och Docka var med och gjorde momenten i skritt. Docka var lite sur och motig i början så Gunnel fick jobba på bra Kärlek

Båda var nöjda och belåtna efteråt och tyckte det var kul

V 29

Solen strålar och det är grymt varmt.

Vi använder oss av cykelbanan utmed 34:an då den är mjukare än vägarna.

Vi har även ridit runt Skeda El, då vi fått tillåtelse att rida genom kohagen nu när korna går på vallen. Om vi stänger efter oss, vilket är en självklarhet.

Masten backen har vi oxå använt oss av samt stigarna i skogen.

Dessvärre har grisarna börjat slåss på fälten och då vi är ute så tidigt är deras skrin ett riktigt stort orosmoment.

V28

Docka har egna sätt att ordna fotbad på, vilket är bra i torkan. Hon såg så nöjd ut där hon stod i sanden som var blöt efter att badkaren runnit över i hagen.

I onsdags, (kom hem i tisdags) red jag igenom henne på banan och det var lite stelt och morsträvigt men hon gjorde öppna / sluta och sidvärtes, tempoväxlingar i skritt och så lite trav över medellinjen.

Vi har ridit jordgubbsplocken och travade 2 x 150 meter och jag vet inte vem som var gladast, hon eller jag.

Massage och lite stretch efter det och ordentligt med salt i maten.

V 27

Semester!

Det har blivit lite blandat i värmen. Tidiga mornar är ett måste för att inte svettas för mycket.

Vi har ridit Karins stig och det var mysigt. Lite gymnastik att lyfta benen över stock och sten samt lite klättring. Vi har ridit cykelbanan mot Mutebo. Det blev lite konstigt då hon är van att stanna när det kommer bilar men vi red bredvid 34:an och det kom bilar hela tiden så hon suckade och gav upp den tanken Cool, däremot vände hon ut rumpan mot diket när hon skulle bajsa vilket innebar att jag slapp hoppa av Gilla. Jag var iväg och hämtade en transport hö som Binnie hjälpte mig hiva upp på skullen så rent kresst klarar jag mig till Maj med den andra transporten jag blev lovad. Ska ta lite spridda tussar och skicka in för analys.

Blev även en tur runt jordgubbsplocken och Ånväga. Där fick hon upp skritten ordentligt och gick igenom hela kroppen. Äntligen, nu är det nära.

Lite fest har det varit och jag åker till Falsterbo på jakt efter grimskaft till Dockas fina Cartago grimma. Hon fyller ju 15 år nu så det passar bra. (Givetvis hittade jag det grimskaftet oxp )