Lite av mycket

V9 26-28 Februari

En riktig vargavinter blev det nu. -15 grader i stan och en jäkla massa snö.

Nu får det allt vara bra. Våren, var är du?

Vi har varit ute och ridit tempoväxlingar i skritt och passat på att snöpulsa lite. Rånarluva är bra grejer nu när det blåser halv storm och svinkallt.

På onsdagen hade jag jobb dag och efter det lite föreläsning om missbruk så det blev en höstfri dag men har snälla stallkamrater som hjälper mig.

Nu går vi in i mars månad och hoppas på våren. Enligt månarna kommer detta hålla i sig ytterligare 14 dagar Gråter

V8

Sportlov. Inte en endaste unge har jag sett i stallet när jag varit där. Förr när man själv hade lov bodde man i stallet från morgon till kväll.

Det har snöat varje dag och varit många minus grader.

Vi har skrittat på och kört tempoväxlingar, sidvärtes , tränat öppna-o- sluta, använt snöpinnarna som riktmärken och tränat ryggningar. Nu är det mest tankearbete och känsla.

Josefin var och hälsade på och hon hade sin vovve Milton med sig. Han var inte överförtjust i Docka men till slut blev det både pussar och ryttare av honom med. Josefin red Docka i paddocken och hon reagerade på hur känslig hon blivit i ridningen. Hela Josefin sken som en sol.

Det har mockats, packats påsar och gjorts burkar. Docka har fått gå in vid 18-tiden och då är hon mindre rastlös i boxen. Halmen hänger i nätet men tack och lov äter hon den inte.

Gunnel har ridit och Pelle har fixat en låda till vattenkaret med frigolit och ett jättefint lock. En påse spån hade de med sig oxå.

Tack snälla.

V7

Allt flyter på, rutiner skapas och ridningen är taggad på alla sätt och vis Ler

Det är perfekt underlag att rida på och så skönt att kunna ha Docka broddad runt om i hagen.

Vi har mött många olika djur ute nu och många monster bor det under stenarna och så dessa köttätande löv som flyger omkring. Lite häftigt att känna hur hela rumpan försvinner in under hästen mot frambenen och ryggmusklerna jobbar utan att det egentligen inte blir mer en ett litet skutt fram.

Annelie och jag har haft insläppet, jag har mockat hagen och lagt in nytt spån i boxen och det äe så underbart att det är ljust vid 17-tiden.

V 6

Dessa veckor har varit ungefär lika

Mocka, Väga hö, skritta, bära, vatten, fixa morgonburkar, väga och planera dagarna med fodringar.

Har gjort lite skrittarbeten med sidvärtes, halter och stora serpentiner då madame är lite nipprig. Hönät har jag hängt upp och jag börjar hitta en struktur. Ibland har jag gjort påsar för flera dagar och hängt upp om jag mot förmodan skulle drabbas av elaka baciller {#smileys123.tonqueout}