Ett vackert, rörande mail...

Vi kan inte komma på något som vi är missnöjda med. Det enda tråkiga var att den angenäma åkturen, som var en av höjdpunkterna på vår bröllopsdag tog slut alldeles för fort.
 
Det här var särskilt positivt för oss: 
 
+ Första kontakten: Vi minns att du var positiv, glad och enkel att få kontakt med samt att du lyssnade på oss. Vi fick bra information från första stund. Redan här kändes det bra och det var lätt att se fram emot körningen och glädjas åt det som skulle komma.
 
+ Under tiden: Roligt att följa förberedelserna och det som hände på din hemsida (som är jättefin förresten  ). Samtidigt tog du dig tid att kontakta oss kontinuerligt, för att berätta hur det gick eller för att bolla idéer och frågor. Det gav mycket att träffas och titta på omgivningarna där vi skulle köra. Vi blev även erbjudna att hälsa på Docka och Trixi innan bröllopsdagen. Det hade vi gärna gjort om det hade funnits utrymme i det smått pressade bröllopsschemat. Genomgående förmedlade du en inbjudade öppenhjärtlighet. 
 
+ Engagemang: Vi törs knappt tänka på hur mycket tid och arbete som du har lagt ner på körningen. Allt från att reparera, polera och provköra vagnen, köra in Trixi, bada, frissa och feja hästarna. Dagen till ära införskaffade du dessutom nya grejer. Att du och Johanna var fint uppklädda gav känslan av det lilla extra, vi kände oss betydelsefulla. Allt skulle vara tipptopp och det blev det. Det är fantastiskt att du jobbade så hårt för att även Trixi skulle kunna vara med. 
 
+ Bemötande: I alla de kontakter, val och människor att anlita under bröllopsförberedelserna var du en av de som gav oss bäst bemötande. Vi upplevde dig som engagerad och  du gav ett proffesionellt intryck. I allt som skulle ordnas kändes det som att du tog ett stort ansvar för att allt skulle fungera. Du hjälpte till i våra funderingar och vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Du förmedlade en känsla av att vår dag var viktig, inget lämnades åt slumpen.
 
Det är omöjligt att inte bli glad och njuta av resultatet när vi tittar på bilderna som du skickade. Du har införlivat en flickdröm som Lina haft sedan barnsben och även jag, Henrik får lov at vika mig ödmjukt för att det var betydligt mer speciellt än att jag hade förväntat mig. Så här i efterhand kan jag inte förstå att jag från början ville åka bil till festen. Så till alla blivande brudpar rekommenderar vi absolut att åka häst och vagn. Om någon frågar så skulle vi varmt rekommendera dig med medhjälpare och fyrbenta vänner.
 
Vi önskar dig all lycka med kommande uppdrag och fantastiska arbete med hästarna!
 
Varmt tack för ett fint minne som vi kommer bära med oss hela livet
/Henrik och Lina